SUNDSVALL

Fick ett ja, så efter jag gjort en avg. bär de iväg! Gissa GLAD JAG ÄR! Så nu väntar jag bara på att de ska bli en ledig plats på moben! Hoppas snart! Annars är väl saker o ting som vanligt här i L-lå...... Däremot e ja stressad som faan! Varit på väg t affärn MYCKET LÄNGE nu, men F.B. kom i vägen..... Kissnödig e ja oxå, om nån ville veta!? Hursomhelst, dags o dra! Ha de bäst alla raringar o sköt om er! Kramar!

My weekly horoscope; FB

Stenbockens planet - saturnus - rör sig nu retrograd fram till tidigt i juni, och du hamnar därmed i en period när det är viktigt att du konsoliderar det du har lyckats åstadkomma fram till nu. Din position är sådan att du nu har råd att vänta på att människor skall komma till dig. Det gör de också under denna vecka och nästa. Du kan förvänta dig att det du väntar på kommer till dig utan att du behöver anstränga dig så mycket. På jobbet får du det stöd du behöver. Du går helt enkelt in i en extremt produktiv period, när den senaste tidens hårda slit belönas. Framme vid helgen blir relationen till nära och kära särskilt viktig, och familjelivet blir föremål för nya initiativ som du behöver kunna anpassa dig efter.

--

<iframe title="YouTube video player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/q5PN04vwblw" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>

RSS 2.0