Mitt 2009

Stenbocken ca 22/12-20/1

Kärlek och vänskap
: Har du haft ett år som varit en aning tyngande så ska du veta att det år som nu börjar ska vara av bästa sort. I din kärlek ska du finna trygghet i din familj och du kommer att få höra deras rop om hjälp av dig i olika situationer. Bästa tid för raraste kärlekslycka har du nog under försommaren och senhösten. I kärlek och vänskap har du ett år som låter sig varieras en aning vilket kan tydas till att det inte är alla som finner dig vara den bästa.
Arbete och ekonomi: Nu ska du räkna med förändringar när det gäller dig själv och ditt arbete. Du kan få chans att avancera till en för dig efterlängtad tjänst. Du klarar säkert av det hela då du tycks gå in för det med hela ditt hjärta. Det är ditt starka psyke som leder dig till de rätta valen inom arbete och även ditt så humoristiska sätt finner sin framgång hos kolleger. Det konstnärliga är ju något som roar dig säger stjärnorna så våga nu att sätta dina talanger på prov, det kan ge dig mer av framgång än vad du egentligen har trott.
Speltips:  Bästa val är ett sifferspel eller en obligation. Det kan även vara så att slantar genom en gåva eller ett arv finner sin väg till din börs. Lyckotal: 3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0